Νεα μηχανήματα
Home Προιόντα Downloads Ερωτήσεις Πληροφορίες

Ενδύματα
Σακομηχανές
Ρελιάστρες
Αυτοματισμοί

Οι πιό εξελιγμένοι αυτοματισμοί της αγοράς, παράγονται από τον οίκο Union Special, με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στο είδος αυτό. Η τεχνογνωσία που διαθέτει ο οίκος και η χρήση συστημάτων και υπολογιστών τελευταίας τεχνολογίας, κάνουν τους αυτοματισμούς αυτούς  αξιόπιστους και φιλικούς στον χειριστή και στον μηχανικό.

 

Η μηχανή τύπου 2200ΑΑ που χρησιμοποιείται στον αυτοματισμό αυτό, έχει πάνω δόντι για καλύτερο τράβηγμα των σάκων, μεγάλη ταχύτητα, ρυθμιζόμενη βελονιά και ανθεκτικότητα στην ραφή.


Μηχανή χειρός τύπου 4000Α

Μία νέα μηχανή χειρός,ελαφριά και γρήγορη, για χρήση σε μικρές βιοτεχνίες και βιομηχανίες παραγωγής αλεύρων, ζωοτροφών κλπ.

Η ίδια μηχανή μπορεί να τοποθετηθεί σε αυτοματισμό για το κλείσιμο σάκων μέχρι 40-50 κιλών.


Τύπος:  2200 GA

 

Η ίδια μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε αυτοματισμούς για την ραφή σάκων όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία

 Η μηχανή αυτή χρησιμοποιείται για την ραφή δικτύων χαλαζοπροστασίας, όπως φαίνεται στην φωτογραφία ή για την ραφή ελαιοπάνων και γεωυφασμάτων, χωρίς τα extra εξαρτήματα.


1200/1500 LOE

Τύπος: 1200/1500LOE

Ο αυτοματισμός αυτός έχει μεγάλη δυνατότητα παραγωγής χάρις στην ταχύτητα,(10μέτρα/λεπτό) και επειδή διαθέτει πάνω δόντι, έχει την ικανότητα να ράβει όλα τα είδη σάκων ακόμα και τα νάυλον, χωρίς προβλήματα και κολήματα, γαιτί τραβάει ομοιόμορφα και από τις δύο πλευρές.


 Copyright (c) 1996-2000 Namo Interactive Inc. All rights reserved.
info@rps.gr